Eladó Családi ház, Pécs

#705300035

Eladó Családi ház

50.99 millió Ft

Pécs Meszes
Alapterület:
137 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Nincs
1 316 m2
Átlagos
Gázkazán
Panorámás
Körbejárható
2
Összkomfort
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Modern kényelem és panorámás kilátás egyben!

Engedje meg, hogy bemutassam Önnek ezt a jó állapotú ingatlant, mely Pécs egyik legnyugodtabb városrészében, a Meszes területén található. Ez a kétszintes téglaépítésű családi ház 137 négyzetméteres méretével és páratlan panorámájával valóban kiemelkedő lehetőséget kínál.

Az ingatlan állapota szerkezetilg kifogástalan a gondos karbantartásának köszönhetően. Mindkét szinten található fürdőszoba és WC, és a tájolásnak köszönhetően sok természetes fény árasztja el a lakás helyiségeit. Az összközműves telek lejtős kialakításának köszönhetően panorámás kilátás nyílik az alatta elhelyezkedő tájra.

Az ingatlan tetőtérbeépítési lehetőséget is rejt magában, így szükség esetén még több térrel gazdagíthatja azt. Ideális választás lehet nagyobb családok számára, vagy befektetőknek, akik egy kis átalakítás után lakáskiadásra szánnák. Azoknak, akik csendes, de panorámával rendelkező otthont keresnek, ez a lehetőség tökéletes választás lehet.

Ez az ingatlan olyan, mint egy mesés kilátást nyújtó ablak az életre. Ahogyan az ember az ablakon keresztül kitekint, úgy nyílik meg előtte a lehetőségek tárháza, és megtapasztalhatja a városi élet varázsát. Azoknak szól, akik a kényelmet és a kilátást egyaránt értékelik.

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Gazda Zoltán
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Nyaraló
Panellakás
Építési telek
Ikerházrész
Téglalakás